Julkisivukorjaus

Julkisivusaneerausta ammattitaidolla Tampereelta

Remonttitalo Oy:n toiminnan perusteena on hyvä projektinhallinta ja laadukas toteutus. Valitessasi meidät julkisivukorjauksen toteutukseen, voit olla varma sen tasokkuudesta.

Saneerausprojekti on usein hyppy tuntemattomaan

Valitse siis kokenut urakoitsija kohteeseesi! Remonttitalo Oy teki Asunto Oy Ruotulan Rivitalo Rinteen julkisivusaneerauksen ja parvekekorjauksen projektissa, jonka pääsuunnittelijana toimi arkkitehti Manu Humppi. Hän pitää Remonttitalo Oy:n toimintaa ja lopputulosta erinomaisena. "Urakoitsijan valinta oli helppoa monestakin syystä. Remonttitalon tarjous oli edullinen, ja heissä yhdistyvät vakuuttavasti vuosikymmenien kokemus sekä vastaavan mestarin, Pekka Koskisen, nuorekas tekemisen meininki. Kävin myös heidän edellisessä vastaavassa kohteessaan, jossa näin hyvää työnjälkeä jo kuulin kiittävää palautetta."

"Saneerausprojekti on usein hyppy tuntemattomaan, joten tekijöiltä vaaditaan joustavaa kykyä neuvotella ja rotkoista vastaantulevat ongelmat yhdessä. Oli alusta asti nähtävissä, että Remonttitalo Oy:n joukkue pyrkii tosissaan tekemään parhaansa, tiukan aikataulun puristuksessakin työt vietiin kunnialla loppuun laatutasosta tinkimättä", kiittää arkkitehti Humppi.

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Remonttitalo Oy toteuttaa kaikenlaisten kiinteistöjen julkisivukorjaukset. Otathan meihin yhteyttä heti julkisivukorjauksen alkumetreillä, näin voimme olla tukena heti alusta saakka ja tuoda rakennusprojektiin vankan näkemyksemme. Toteutamme julkisivukorjauksia pääasiassa Tampereen ja Pirkanmaan alueella. 

Katso tarkemmat yhteystietomme, ja tiedustele lisää!

Ota yhteyttä »