Konesaumakatto

Kun rakennuksesi on parhaan katon arvoinen

Peltikatto kestää ja taipuu moneen muotoon! Remonttitalo Oy asentaa laadukkaat käsintehdyt konesaumakatot kaikkiin tarvittaviin kohteisiin. Näyttävä ja kestävä konesaumakatto on kattojen kuningas, joka muotoutuu haastaviinkin kattotyyppeihin. Se sopii erinomaisesti perinnerakentamiseen, mutta antaa säväyksen myös moderneille kokonaisuuksille. Katso vaikuttavat referenssimme kattotöiden osalta.

Konesaumakaton vaikuttavat edut

Pitkäikäisyys

  • Kestää sään rasitusta ja katseita vielä pitkänkin ajan päästä
  • Sinkityn ja maalatun katon kestoikä jopa yli 100 vuotta, kuparisena vieläkin pidempi

Vedenpitävyys

  • Katteen läpäiseviä kiinnityksiä ei tarvita mikä vähentää huomattavasti mahdollisia vuotokohtia
  • Läpivientien juuret ja hankalat muodot saumataan käsin, jolla varmistetaan ettei kovallakaan tuulella synny lumi- tai vesivuotoja mistään katteen kohdasta.
  • Myös kattoturvatuotteet ja lisälaitteet saadaan kiinnitettyä läpäisemättä katetta

Keveys

  • Kate painaa vain noin 5,5 kg neliömetriä kohti
  • Katon rakenteisiin kohdistuva rasitus minimissään

Oikein tehty ja huollettu konesaumakatto kestää kriittisiäkin sääolosuhteita ja katseita ylivoimaisen pitkään verrattuna muihin materiaaleihin. Haasteellisten muotojen ja riskikohtien vedenpitävyys varmistetaan ammattitaitoisella käsinsaumauksella. Materiaalina käytämme pääosin 0,6 mm:n sinkittyä terästä, maalipinnoitettua sinkittyä terästä tai kuparia, jolloin katon rakenteisiin kohdistuva rasitus on vain noin 5,5 kg neliötä kohden. Näin syntyy laatukatto.

Ota yhteyttä ja panosta kestävään kattoon!

Remonttitalo Oy toteuttaa konesaumakatot taidolla kaikissa tarvittavissa kohteissa. Olemme tehneet vuosien varrella lukuisia konesaumakattoja Pirkanmaalla ja lähimaakunnissa.

Missä kohteesi onkaan – me palvelemme!

Ota yhteyttä »