As Oy Peltohuhta: 4 taloa, 78 parveketta

Palaa referenssilistaan

"Remontista jäi positiivinen kuva – myös tiedotus lisätarpeista sujui hyvin"

Tampereen Irjalassa sijaitseva neljän kerrostalon ja 78 asunnon Asunto-osakeyhtiö Peltohuhta sai uusitut julkisivut, parvekkeet ja sisäänkäynnit vuoden 2020 marraskuussa.

– Remonttitalon urakasta jäi kaikin puolin positiivinen kuva. Jotain pientä matkan varrelle mahtui, mutta ne korjattiin.

–  Myös tiedottaminen mahdollisista lisätyötarpeista sujui hyvin, sanoo As. Oy Peltohuhdan hallituksen puheenjohtaja Riku Elomaa keväällä 2021.

Peltohuhdan talot rakennettiin vuonna 1982. Aika oli tehnyt tehtävänsä vanhalle julkisivulle lähes puolen vuosisadan mittaan.

– Remontin perusteena oli lähinnä yleinen kuluneisuus, ei mikään yksittäinen asia erikseen. Erityisesti vanhojen parvekkeiden betoni oli muuttunut vuosien mittaan ruman näköiseksi.

– Ehkä myös perinteinen peruskateus tai -ihailu teki tehtävänsä, sillä naapuriyhtiön talon julkisivu oli juuri uusittu käsitellessämme oman talomme remonttitarvetta, Riku Elomaa naurahtaa.

As. Oy Peltohuhdan urakka alkoi alkuvuonna 2020 ja valmistui 10 kuukaudessa. Muutamat pienet, asianmukaiset korjaukset sovittiin tehtäväksi keväällä 2021.

Remonttitalon puolelta työnjohtajana toimi Jukka Karjalainen.

– Itsekin asioin Jukan kanssa jonkin verran.  Kommunikointi sujui oikein hyvin.

Ammattilaisten palvelu
– Jätä soittopyyntö

  • yhteyskanava rakennuttajille, suunnittelijoille, isännöitsijöille ja taloyhtiöiden sekä kiinteistöjen edustajille
  • jätä viesti, ja aiheesi tunteva henkilö soittaa sinulle nopeasti
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.