Remonttitalo uudistui sukupolvenvaihdoksella

Suorat yhteystietomme löydät täältä

Lisää työnjohtovoimaa

Vuonna 1976 perustetussa Remonttitalo Oy:ssä koettiin sukupolvenvaihdos vuonna 2020,  kun yrittäjäksi siirtyi Pekka Koskinen, jolla on vuodesta 2000 saakka kokemusta mm. työnjohtotehtävistä. Hän on toiminut yhtiön toimitusjohtajana vuodesta 2016.

Pekan veli Lasse Koskinen vastaa yrityksen taloushallinnosta.

Remonttitalo on kehittänyt toimintaansa vahvasti viime vuosina.  Työnjohto-osaaminen vahvistui kahdella kokeneella työnjohtajalla, kun ensin Peter Nurmio liittyi Remonttitalon tiimiin vuonna 2019 ja Jukka Karjalainen vuonna 2020.

Yhteiskuva

Kuvassa vasemmalta Remonttitalon hallinnon ja työnjohdon vastuutiimi: Lasse Koskinen, Peter Nurmio, Pekka Koskinen ja Jukka Karjalainen.

Aikataulut ja avoin toiminta tärkeitä

– Kokeneet ja pätevät työnjohtajat ovat erittäin tärkeitä tekijöitä paitsi aikataulunhallinnan ja projektin onnistumisen, myös asukkaiden ja kiinteistön käyttäjien kanssa tehtävän yhteistyön  kannalta. Olen iloinen, että tiimissämme on nyt entistä vahvempi  ratkaisutaito ja osaaminen, Pekka Koskinen sanoo.

Projektinhallintaa on kehitetty mm. siten, että nykyään Remonttitalo tekee jo urakkaneuvotteluun alustavan työmaa-aikataulun. Tässä vaiheessa myös käytettävät alihankkijat ovat selvillä.

Pekka Koskinen korostaa toiminnan avoimuutta. Asiakkaiden kysymyksiin pyritään vastaamaan heti ja esiin tulleet tarpeet ratkaisemaan nopeasti.

Onnistuneen projektin muut tärkeimmät tekijät ovat resurssien riittävyys, aliurakoitsijasuhteiden selkeys ja työn laatu.

Oma kalusto tuo nopeutta ja joustavuutta Remonttitalon palveluun. Kalustoon kuuluvat mm. omat rakennustelineet, henkilönostimet ja muut tarvittavat työkoneet ja -välineet.

Remonttitalo Oy:n vakavaraisuudesta kertovat Asiakastieto Oy:n Suomen Vahvimmat ja Bisnoden Lowest Credit Risk -sertifikaatit.

Ota yhteyttä meihin:

Suorat yhteystietomme