Julkisivuremontteja vuodesta 1976 – avointa ja nopeaa asiakaspalvelua

Suorat yhteystietomme löydät täältä

Perustettu 1976, sukupolvenvaihdos 2020

Vuonna 1976 perustetussa Remonttitalo Oy:ssä koettiin sukupolvenvaihdos vuonna 2020,  kun yrittäjäksi siirtyi Pekka Koskinen, jolla on vuodesta 2000 saakka kokemusta mm. työnjohtotehtävistä. Hän on toiminut yhtiön toimitusjohtajana vuodesta 2016.

– Kokeneet ja pätevät työnjohtajat ovat erittäin tärkeitä tekijöitä paitsi aikataulunhallinnan ja projektin onnistumisen, myös asukkaiden ja kiinteistön käyttäjien kanssa tehtävän yhteistyön  kannalta. Olen iloinen, että tiimissämme on vahva ratkaisutaito ja osaaminen, Pekka Koskinen sanoo.

Oma kalusto tuo nopeutta ja joustavuutta Remonttitalon palveluun. Kalustoon kuuluvat mm. omat rakennustelineet, henkilönostimet ja muut tarvittavat työkoneet ja -välineet.

Aikataulut ja avoin toiminta tärkeitä

Remonttitalo tekee jo urakkaneuvotteluun alustavan työmaa-aikataulun. Tässä vaiheessa myös käytettävät alihankkijat ovat selvillä.

Pekka Koskinen korostaa toiminnan avoimuutta. Asiakkaiden kysymyksiin pyritään vastaamaan heti ja esiin tulleet tarpeet ratkaisemaan nopeasti.

Onnistuneen projektin muut tärkeimmät tekijät ovat resurssien riittävyys, aliurakoitsijasuhteiden selkeys ja työn laatu.

Remonttitalo Oy:n vakavaraisuudesta kertovat Asiakastieto Oy:n Suomen Vahvimmat ja Bisnoden Lowest Credit Risk -sertifikaatit.

Ota yhteyttä meihin:

Suorat yhteystietomme