Finnpark, P-Näsinkulma ja Liikekeskus Kuninkaankulma, Kuninkaankatu 14–16, Tampere

Palaa referenssilistaan

”Ymmärrettiin myös pysäköiviä asiakkaitamme”

P-Näsinkulma on Tampereen keskustassa sijaitseva talo, jonka keskeiselle Kuninkaankadun kävelykadulle näkyvä toinen osa on nimeltään Liikekeskus Kuninkaankulma. 

Betoninen kokonaisuus rakennettiin vuonna 1974. Remonttitalo voitti korjausurakan kilpailutuksen kautta.

– Remontissa mm. talon julkisivun pesubetonilankkuja tutkittiin ja paikattiin. Niissä oli rapaumaa ja osassa tukiraudat olivat näkyvissä. Myös pysäköintihallin lattiasaumoja korjattiin, Finnpark Oy:n kiinteistömestari Minna Sola kertoo.

Suurissa projekteissa kuten tässä, tehdään paljon alkuselvityksiä sekä tiedotetaan aktiivisesti kiinteistön käyttäjiä, remonttia ennen ja sen aikana.

– Tässäkin työssä aloituksessa meni aikansa, mutta kun lähdettiin remonttiin, jatko meni hyvin jouheasti, Minna Sola sanoo.

Sola on tyytyväinen siitä, että Remonttitalossa ymmärrettiin remontin tilaajan eli Finnparkin asiakkaita, niin liikekeskuksen vuokralaisia kuin pysäköintihallissa pysäköiviä asiakkaita.

– Työ pystyttiin tekemään menetelmillä, jotka häiritsivät mahdollisimman vähän asiakkaitamme.

Työssä ei hyödynnetty hiekkapuhallusta, vaan ultrakorkeapainepesua, jossa käytetään pelkkää vettä.

Vedestä ei tullut autoille ongelmaa, eikä pinnoitteen poistotyön tuomasta likavedestäkään juuri. Muutamien asiakkaiden autot pesetettiin.

– Aina tällaisessa työssä roiskuu. Hienoa oli, että nämäkin asiat hoidettiin saman tien. Työnjohto oli Pekkaa myöten toimelias – autot pesetettiin välittömästi, kun tieto saatiin, Minna Sola kertoo.

Ammattilaisten palvelu
– Jätä soittopyyntö

  • yhteyskanava rakennuttajille, suunnittelijoille, isännöitsijöille ja taloyhtiöiden sekä kiinteistöjen edustajille
  • jätä viesti, ja aiheesi tunteva henkilö soittaa sinulle nopeasti
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.